Thursday, February 28, 2013

Zbulohet sekreti i dyte !

Zbulohet dhe sekreti i dyte i cili i takon Ilirit . Gjat lojes qe jep vllai i madh banoreve per te lidhur ne menyr te regullt dhe te shpejt rripin e karates . Mbasi e provojn te gjithe banoret per ta lidhur sa me mire asnjeri nuk e realizon pervecse Ilirit qe e mbaron shpejt dhe sakt ! Ky ishte sekreti i Ilirit qe ka ushtruar  Tae Kwon-Do .