Sunday, February 24, 2013

Elena, banorja me profesion modele; Sekretet vazhdojnë


Banorja tjetër është Elena, ajo është 19 vjeç dhe studion për gazetari. Ajo është modele dhe punon si e tillë, megjithëse është hobi më tepër për të sesa punë. Ajo thotë se nëse nuk do të ishte modele mund të bëhej gjithçka që ka lidhje me artin.
Pas pak minutash Elena shkon në ambientet e shtëpisë dhe prezantohet me banorët.
Ndërkohe shfaqet sekreti i radhës: “Kam 100 palë këpucë”. Banori thotë se për këpucët ka bërë çmendurira, madje ka arritur të shesë edhe makinën.
Sekreti i radhës ka të bëjë me gjakmarrjen. Ai tregon për një lidhje shoqërore që ka pasur me dikë, por ishte Kanuni ai që ndërpreu marrëdhënien e tyre.
Sekreti tjetër ka të bëjë me njërin nga banorët që është vegjetarian.

Ju pelqen ?