Tuesday, March 12, 2013

Super Skandale në Big Brother. . .Shikoni ci ben zhigoloja Elenes…(video)

Nata e 8 marsit ka qene nje feste e cmendur per te gjitha femrat e shtepis se BB6…
Por Elena sic duket ka qene me e preferuara e zhigolove te cilet jane ftuar dhe shikoni se c’ben zhigoloja me te. http://www.ustream.tv/recorded/29862500
Shikoni videon…