Thursday, March 14, 2013

Elena E Tepron Me Kete Foto (FOTO)


Elena si cdo dit dhe me shume
nuk di te ndryshoje ajp nuk e ka
problem te nxjeri te pasmet
tashme i eshte bere zakon per cdo nate
te dali pa te brendshme dhe te nxjeri te pasmer