Monday, March 11, 2013

Skena të nxehta në Big Brother Albania 6


Skena  te nxehta jane shfaqur diten e festes me 8 Mars, ku ishte festa e grave.

Disa stri  ptist qe ishin dhurate nga vellai i madh, per te perfomuara vetem per vajzat kane nxehur shume ambjetin, saqe ka pasur nje zili nga djemte qe i shikonin nga xhami, pasi siu lejohej ne rregullore te hynin brenda.
Elena banorja e cila beri show me strip tistin i cili e zhveshi duke i hequr bluzen dhe duke kryer disa veprime te nxehta shikojeni ketu poshte per me shume pamjet